Videotraining
Salesplan schrijven

In 5 videolessen een plan waarmee jij met je team je doelen gaat halen

ūüĎČ Inclusief praktische template

 
Exclusief voor commercieel directeuren en salesmanagers

In 5 videolessen naar een professioneel en duidelijk salesplan

Ben je verantwoordelijk voor een salesteam en heb je behoefte aan meer structuur en focus in je werk, om zo grip te krijgen op je eindresultaten?

Dan is deze training voor jou. Hierin leer je hoe je een duidelijk salesplan schrijft waarin concreet staat wie wat gaat doen met welke middelen om tot die omzetgroei te komen.

Aan het eind van deze training ben je in staat om
een helder en praktisch salesplan te schrijven
dat jou gaat helpen om gericht met je team je doelen te realiseren.

Wat kan je van de videotraining salesplan schrijven verwachten?

Video 1: Een salesplan schrijven voor jouw organisatie – Bekijk deze les tijdelijk gratis!

In deze video bespreken we waarom het inzetten van een salesplan belangrijk is voor  het halen van je doelen, wat er wel, en niet in moet staan. Je krijgt een praktische template in excelformat zodat je tijdens de rest van de training direct kunt werken aan jouw salesplan. 

Video 2: Aan de slag met jouw eigen salesplan

In deze video maken we een begin met het schrijven van jouw eigen salesplan aan de hand van het template.  Het template wordt uitgebreid uitgelegd met concrete voorbeelden.

Video 3:¬†Hoe formuleer je de juiste strategie√ęn en welk gedrag hoort daarbij?

In deze video¬†gaan we verder met het¬†fundament van de uitvoering van je plan; het¬†formuleren van¬†heldere¬†strategie√ęn¬†en¬†concrete¬†gedragingen.

Video 4: Acties vastleggen 

Het laatste deel van jouw salesplan! Je vervolgt het schrijven van je plan met het vastleggen van acties, toewijzen van verantwoordelijken en bepalen van deadlines.

 

Bonusvideo! ūüéĀ¬† Hoe nu verder?

In deze video krijg je handige tips en tricks die je verder helpen om een succes te maken van de uitvoering van je plan. Je krijgt antwoord op de vraag hoe je ervoor zorgt dat de acties in je plan ook echt worden uitgevoerd. 

Jacco is in woord en daad een salesprofessional die met het beoefenen van zijn vak ons verder geholpen heeft bij het realiseren van onze sales doelstelling.

Bart Wiegerinck
CEO Green Mobility Group
Voor ons is het Salesplan Template een essentieel onderdeel van onze sales strategie. Het Salesplan Template geeft een praktische weergave van de benodigde salesacties om de omzetdoelstellingen te kunnen realiseren.
Rutmer Visser
Salesmanager Cadix
Jacco heeft mij geholpen om mijn groei ambities en strategie om te zetten naar een concreet plan. Hij inspireerde mij met zijn enthousiasme, heldere vragen en goede idee√ęn. Hierdoor kon ik verder met de groei van mijn bedrijf.‚Äč
Mark Haagsma
Directeur Hisq
Scroll naar boven