info@salesengines.nl  0523 225 300

WIL JE WERK MAKEN VAN JOUW VERKOOPRESULTATEN?

DRS verkoop coaching is een persoonlijke, praktische oplossing om je verkoopvaardigheden en resultaten te verbeteren. Het is algemeen bekend dat de effecten van deelname aan (groeps) trainingen naar verloop van tijd kunnen dalen, als er niet structureel aandacht gegeven wordt aan het toepassen van de geleerde stof in de praktijk.

Dat kan op individueel niveau wél versterkt worden met behulp van praktijk gerichte verkoop coaching uiteengezet over een langere termijn.

Hiermee krijgen ondernemers en salesprofessionals, feedback op praktijksituaties, verdere uitleg, ondersteuning op de uitdagingen en problemen die zij ervaren in het werkveld o.g.v. verkoop.

De DRS methode bestaat uit acht heldere stappen waarin deelnemers de kennis, kunde en vaardigheden aangereikt krijgen om structureel meer nieuwe klanten te vinden. Deze succesvolle methode fungeert als fundament voor de coaching.

“Jacco is een man met verstand van zaken. Hij neemt je op een ontspannen en makkelijke manier mee in de wereld van de sales en hoe je nu het beste een klant binnen kunt halen. Een aanrader!”

– Patricia Esther – account manager

“Jacco heeft ons geholpen met een effectieve en succesvolle strategie!”

– Bart Wiegerinck – Directeur Wiegerinck Groep

Herkenbaar?

Mijn marges staan onder druk
Ik mis een goed salesplan om mijn doel te bereiken
Het maken van offertes kost mij te veel energie en tijd
Mijn omzet staat onder druk en ik zie marktkansen genoeg
Ik verlies regelmatig een offerte doordat mijn concurrent mij verslaat
Ik zie dat social media kansen voor ons bedrijf bieden maar ik weet niet hoe
Mijn verkoopgesprekken verlopen ongestructureerd, daardoor mis ik deals
Ik moet een systeem en proces gaan ontwikkelen want anders komt die groei er niet
Ik vind pitchen erg lastig en merk dat mijn sterke oplossing daardoor niet duidelijk neergezet wordt
Ik wil mijn verkoopvaardigheden verbeteren omdat ik daarmee de groei van mijn bedrijf kan waarmaken

Oplossing:

DRS Verkoop coaching op maat. De aanpak kent een heldere structuur, want we beginnen met een persoonlijk assessment waarmee jouw aanwezige saleskwaliteiten op een onafhankelijke en wetenschappelijke manier in kaart worden gebracht. Daarbij kijken we naar je drijfveren, competenties en ontwikkelprioriteiten.

De uitkomsten vormen input voor de strategie sessie waarin we een route uitstippelen en ‘piketpaaltjes’ slaan om jouw verkoopvaardigheden gaandeweg sterk te verbeteren. Afhankelijk van je pakketkeuze plannen we de fysieke en ‘online’ bijeenkomsten waarin we monitoren hoe je skills groeien. Daarin voorzie ik je van feedback, tips & tricks en help ik je om concrete stappen te maken. Het is ook een stok achter de deur om werk te maken van de groei van jouw expertise.

Wil je eerst eens vrijblijvend kennismaken?

Wat levert het op?

  • Omzet groei
  • → Je ziet verkoopgesprekken met vertrouwen tegemoet
  • → Structuur en discipline van je sales acties
  • → Inzicht in valkuilen van het eigen gedrag
  • → Margeverbetering
  • → Jouw verhaal (propositie) staat als een huis en kun je effectief overbrengen
  • → Meer deals met dezelfde inspanning
  • → Een stok achter de deur om nu écht werk te maken van je verkoopskills.

Voor wie:

Ondernemers die zelf hun sales doen en salesprofessionals, in B2B omgeving, die naast hun verkoopactiviteiten ook andere taken verrichten. Deze twee functiegebieden komen veelvuldig voor bij MKB bedrijven tot ± 50 medewerkers.

Over de coach

Het is mijn missie om van ondernemers betere verkopers te maken en hen de salesvaardigheden en oplossingen te bieden waarmee zij hun groeiambities waarmaken. Vanuit deze ambitie help ik mijn klanten niet alleen door training en coaching maar ook door zelf sales voor en met mijn klanten te genereren. Dat heeft mijn klanten letterlijk tonnen omzet opgeleverd. Ik werk resultaatgericht, ben sterk in het pionieren en realiseren van kansen waarbij ik mij met een open houding focus op zowel bedrijfsresultaat als de persoonlijke ontwikkeling van mijn klanten. Een bijdrage leveren aan groei doet mij goed!

Jacco Bijker

Wat anderen zeggen:

"Ik heb een aantal weken geleden een ochtend bij Jacco Bijker (SalesEngines) gezeten voor het begin van een verkooptraining. Ergens was ik blij dat het die ochtend klaar was, maar vooral niet omdat ik het niet interessant vond, sterker nog de informatie die ik kreeg was zo'n eyeopener, dat ik het allemaal even moest verwerken en op me in laten werken. En het belangrijkste wat ik alleen in die ochtend al merkte was dat het direct in de praktijk toe te passen is. En dat heb ik dan ook gedaan en met de eerste resultaten tot gevolg. Ik zie nu al uit naar de volgende training met Jacco. En wat prettig is aan de aanpak van Jacco is dat hij niet alleen die ochtend gebruikt om je te trainen, maar dat hij tussendoor ook eens even met je belt hoe het gaat, of je het geleerde in de praktijk tot resultaten kunt brengen en of hij je daarbij nog ergens bij kan ondersteunen. Fijn om met dit bedrijf zaken te doen." - Martin Kombrink (directeur KCF Ondersteuning)
"De DRS Methode is een compleet verkoopsysteem van A tot Z met een duidelijke route. We begonnen met het zoeken van je ideale markt en vervolgens werkten we langzaam naar het verkoopgesprek toe. Zodat we deze goed konden voeren. Onderweg kregen we nog veel handige tips en tricks over van alles om de verkoop te bevorderen. o.a. over goede salestools en het efficiënt benaderen van prospects. Bedankt Jacco!" - Willem Blok (Algemeen directeur Cinco Cleaning)
"Als Mobiliteitsbedrijf wilden we naast het bedienen van onze vele particuliere klanten ook ons toeleggen op de zakelijke markt. Jacco heeft ons geholpen met het ontwikkelen van een effectieve en succesvolle marktbenaderingsstrategie t.a.v. de zakelijke markt door zijn heldere en efficiënte aanpak. Dit resulteerde in goede bezoekafspraken met potentiële klanten. Vervolgens heeft Jacco onze accountmanager getraind om deze bezoeken om te zetten in goede relaties met zakelijke klanten. Kortom; in woord en daad een salesprofessional die met het beoefenen van zijn vak ons verder geholpen heeft bij het realiseren van bovengenoemde doelstelling!" - Bart Wiegerinck (Directeur Wiegerinck Groep BV)