Onze diensten

Van doelgroepselectie tot het bedienen van de klantrelatie, ieder facet binnen het salesterrein is ons bekend. Wel kennen we onze specialismen, concreet uit zich dat in onderstaande diensten. Voorop staat dat bij ieder project maatwerk geleverd wordt.

DRS Methode

Met de DRS methode ontwikkel je de skills om succesvol en structureel jouw salesresultaten te verbeteren.
Je weet wie jouw ideale klant is, je legt makkelijker en effectiever contact en voert goede gesprekken die sterke deals opleveren.
Je bouwt een sterk netwerk op waaruit je waardevolle relaties ontwikkelt en daardoor omzetgroei en winst realiseert.
Lees verder >>

Telefonische acquisitie

Succesvol telefonische acquisitie bedrijven is een specialiteit die we tot in de puntjes beheersen. We hebben de afgelopen jaren duizenden telefoongesprekken gevoerd voor diverse bedrijven uit verschillende bedrijfstakken. 

Door die ervaring hebben we onze aanpak kunnen verscherpen en doorontwikkelen tot een zeer effectief verkoopmiddel. 

Lees verder >>

Salescoaching

Wilt je uw verkoop gespreksvaardigheden verbeteren? Je voert regelmatig verkoopgesprekken, spreekt prospects, maar het sluiten van de deal blijkt keer op keer lastig?

Dan is salescoaching een goede optie. Bij coaching on the job ondersteunen wij direct tijdens uw salesgesprekken. Maatwerk in optima forma. 

Lees verder >>

Proces optimalisatie

Een ijzersterk salesproces, met duidelijke stappen en taakverdeling brengt rust, inzicht en levert de verwachte resultaten op voor u en uw organisatie. Het belangrijkste daarin is grip op de output. 

Wilt u inzichtelijk hebben hoeveel inspanning geleverd moet worden om het gewenste resultaat te halen? 

Lees verder >>

Gratis tips en advies

(On)regelmatig tips, advies en inhoud over verkoop ontvangen? Het enige risico dat je neemt is dat je meer gaat verkopen.

Vul hieronder je gegevens in.

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?