info@salesengines.nl  0523 225 300

– sterke bezoekafspraken in een business to business omgeving

Telefonische acquisitie uitbesteden? Afspraak na afspraak in uw agenda, wie wil dat nou niet?

Succesvol telefonische acquisitie bedrijven is een specialiteit die we tot in de puntjes beheersen. We hebben duizenden telefoongesprekken gevoerd waardoor onze aanpak verscherpt en doorontwikkeld is tot een zeer effectief verkoopmiddel.

Samen met u bepalen wij de doelgroep waar u graag mee in gesprek wilt en wat voor u een goede lead is. Dat kan op basis van uw bestaande klantenbestand maar ook wanneer u een nieuwe markt wilt benaderen. Vervolgens benaderen we geselecteerde prospects met uw sterke boodschap, namelijk dat uw product of dienst dé oplossing is voor hen. Daar gaat vanzelfsprekend het één en ander aan vooraf waar we slimme gesprekstechnieken voor gebruiken. We gebruiken géén belscripts maar voeren persoonlijke, échte gesprekken om tot sterke bezoekafspraken te komen. Het contact is opgewarmd voordat u aan tafel gaat, u hoeft het alleen maar af te maken.

De data en bezoekafspraken verschijnen in uw agenda, met de juiste gegevens. Achtergrond informatie voegen we desgewenst separaat toe zodat u optimaal voorbereid uw nieuwe klant vindt en bindt!

Telefonische acquisitie uitbesteden? Vul uw contactgegevens hieronder in en binnen één werkdag wordt u teruggebeld!

Telefonische acquisitie uitbesteden