Telefonische acquisitie uitbesteden en dus meer afspraken en geen gedoe?

Telefonische acquisitie uitbesteden? Afspraak na afspraak in uw agenda, wie wil dat nou niet?

U overweegt om het maken van bezoekafspraken uit te besteden. Een slimme gedachte. Want succesvol telefonische acquisitie bedrijven is een specialiteit die wij tot in de puntjes beheersen. We hebben duizenden telefoongesprekken gevoerd waardoor onze aanpak verscherpt en doorontwikkeld is tot een zeer effectief verkoopmiddel. Tegelijk zijn we geen belfabriek. Direct telefonische acquisitie uitbesteden? Lees snel verder!

Doelgroep bepaling bij telefonische acquisitie uitbesteden

Als u een bedrijvenlijst gereed hebt kunnen we morgen aan de slag. Mocht dat niet zo zijn, geen probleem. Samen met u bepalen wij de doelgroep waar u graag mee in gesprek wilt en wat voor u een goede lead is. Dat kan op basis van uw bestaande klantenbestand maar ook wanneer u een nieuwe markt wilt benaderen. Vervolgens benaderen we geselecteerde prospects met uw sterke boodschap, namelijk dat uw product of dienst de oplossing is voor hen. Daar gaat vanzelfsprekend het één en ander aan vooraf waar we slimme gesprekstechnieken voor gebruiken. We gebruiken geen belscripts maar voeren persoonlijke, echte gesprekken om tot sterke bezoekafspraken te komen. Het contact is opgewarmd voordat u aan tafel gaat, u hoeft het alleen maar af te maken.

Direct proberen? Bel: 0523 - 225300

In onderstaande branches hebben wij telefonische acquisitie uitbesteden succesvol uitgevoerd en onze klanten aan tafel gebracht met beslissers:

Onze werkwijze om succesvol telefonische acquisitie te bedrijven:

Stap 1: Telefonische intake. 

Stap 2: Terugkoppeling. 
Stap 3: Kick off + sessie. 
Stap 4: Pilotfase
Stap 5: Uitrol & continue optimalisatie

Bent u overtuigd van onze aanpak?

U maakt uw interesse in het uitbesteden van telefonische acquisitie kenbaar via ons contactformulier. Daarna plannen wij een telefonische intake waarbij we ingaan op uw wensen en ambities. In dit gesprek hanteren wij een vragenset die we u na ons gesprek per mail ter bevestiging toesturen. Vervolgens koppelt u de informatie terug en nemen we gezamenlijk het besluit om te gaan samenwerken, of niet. De kick off heeft als doel om scherp uw doelgroep te bepalen, vooraf bezwaren in kaart te brengen en uw product te verduidelijken aan ons. Daarna gaan wij een testfase in waarbij we een aantal afspraken maken met de ?niet goed geld terug? garantie. Zijn de afspraken na uw bezoek succesvol dan gaan we onze aanpak continueren en optimaliseren zodat u wekelijks afspraken ziet verschijnen in uw agenda. Op deze manier bouwen wij met u aan wederzijds vertrouwen. Want dat is de essentie van samenwerken als het gaat om telefonische acquisitie uitbesteden.
De data en bezoekafspraken verschijnen in uw agenda, met de juiste gegevens. Achtergrond informatie voegen we desgewenst separaat toe zodat u optimaal voorbereid uw nieuwe klant vindt en bindt!

Wij werken graag transparant t.a.v. telefonische acquisitie uitbesteden en delen eventueel de gespreksinformatie met u door de bellijsten en gespreksverslagen inzichtelijk te maken. Op die manier volgt u ook de ontwikkelingen van ons werk maar ook de ontwikkelingen in de markt, waardoor u uw kansen op omzetgroei verhoogt.

Wat zijn de kosten van telefonische acquisitie uitbesteden?

De investering van telefonische acquisitie uitbesteden is zeer afhankelijk van de verkoopprijs & marge van uw product of dienst. Daarnaast wordt de prijs per uur of afspraak ook bepaald door de eventuele aanwezigheid en kwaliteit van data over de doelgroep die gebeld moet worden. Hoe minder uitzoekwerk, hoe sneller wij kunnen bellen. De pilot kent een vaste prijs, daarna bepalen wij in overleg met u op welke wijze de vergoeding tot stand komt.
Wij hanteren uurtarieven, no cure no pay per afpraak of een combi daarvan. Het liefst werken wij met een vaste prijs per uur of afspraak plus een bonus wanneer u de deal sluit. U veel omzet, wij veel omzet. Wel zo prettig.
Direct starten met het uitbesteden van telefonische acquisitie? Neem nu contact met ons op.

Gratis tips en advies

(On)regelmatig tips, advies en inhoud over verkoop ontvangen? Het enige risico dat je neemt is dat je meer gaat verkopen.

Vul hieronder je gegevens in.

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?