1Focus op sales

Voor salesleiders die meer grip op tijd en resultaten willen

Begeleiding door een ervaren
sales en gedragsexpert

Focus op gedragsontwikkeling

Inclusief persoonlijke coaching

Hoe haal je het beste uit je team?

Je team is overspoeld door werk. Iedereen rent en vliegt, maar ondanks al dat harde werk is de lijst met ‘to-do’s ‘ aan het eind van de dag vaak langer dan aan het begin.
Het komt regelmatig voor dat belangrijke leads door tijdgebrek blijven liggen, en huidige klanten krijgen niet de aandacht die ze verdienen.
Er lijkt geen eind aan de drukte te komen. Je begint je af te vragen of al dat harde werk wel zo effectief is.

Pak nú de regie terug als salesleider

Er moet nú iets veranderen en je weet dat jij als salesleider hierin het voortouw moet nemen.
Je wilt die controle weer terug. De regie terugpakken over de salesactiviteiten van jou en je team. Weten welke activiteiten het meest rendabel zijn om tijd en energie aan te besteden. En welke resultaten daaruit komen rollen. 
 
Maar hoe pak je dat aan?

Stel je voor dat:

Haal je salesdoelen met 1Focus op sales

Het is een feit dat teams met een doel succesvoller zijn. Bedrijven die met deze methode werken liggen gemiddeld 96% op koers met hun doelstellingen!

De sleutel naar dat succes is het consistent uitvoeren van die activiteiten die het meeste impact hebben op je doel. Om deze doelen te realiseren moeten mensen vaak veranderen wat ze doen.Met het 1Focus traject voor salesteams begeleiden we je stap voor stap bij het implementeren van effectieve gewoonten waardoor je van plan naar uitvoering gaat.

De 4 stappen van de 1Focus methode

Klik op de stappen voor meer informatie

De eerste stap is het verhelderen van de uitdagingen en het selecteren van 1 hoofddoel.  We gaan in op wat er precies nodig is om dat doel te bereiken. Dit gesprek bestaat uit een uitleg van de 1Focus aanpak, een concept formulering van het hoofddoel. en een beeld van implementatiestappen.

In deze stap maken gaan we aan de slag met de teamdoelen. We doorlopen de aanpak zodat iedereen in je team een helder beeld heeft van de aanpak en wat dit voor hem of haar betekent.  Dan verkennen we welke persoonlijke, herhalende activiteiten de meeste IMPACT hebben op het focus doel.  

We houden korte weeksessies met jou en je team. Iedereen houdt zijn voortgang bij op een eenvoudige (online) scorekaart.  We helpen elkaar verbeteren. We bespreken de resultaten,  welke problemen naar boven komen en hoe we die kunnen oplossen. De grootste uitdaging hierbij is om als team het gewenste gedrag vol te houden. Als stok achter de deur heb je als salesleider iedere week een coach call om de voortgang en eventuele problemen te bespreken. 

Elk kwartaal evalueren we door te analyseren welke activiteiten werkten om je doel te realiseren, en welke niet. Natuurlijk staan we stil bij successen!

Sinds begin 2022 helpt Jacco ons salesteam met de 1FOCUS methode om het juiste gedrag te vertonen en zo onze doelen te halen. Dit geeft inzicht en verhoogt de effectiviteit. Geen dikke sales plannen maar praktisch en hands-on tot resultaat komen.
1Focus referentie TB
Ton Bos
Founder WeCobot
Jacco is in woord en daad een salesprofessional die met het beoefenen van zijn vak ons verder geholpen heeft bij het realiseren van onze sales doelstelling.Bart Wiegerinck
CEO Green Mobility Group
Na 1 jaar werken met 1FOCUS hadden we resultaten die ik in mijn carrière nog nooit gezien had!
Dit is onze manier van werken geworden.Johan Doornenbal
CEO Lubagroep
Jacco heeft mij geholpen om mijn groei ambities en strategie om te zetten naar een concreet plan. Hij inspireerde mij met zijn enthousiasme, heldere vragen en goede ideeën. Hierdoor kon ik verder met de groei van mijn bedrijf.
Mark Haagsma
Directeur Hisq

Voor wie is 1Focus op sales bedoeld?

Voor salesleiders die samen met hun team behoefte hebben aan meer structuur en focus in hun werk, om daarmee grip te krijgen op hun salesresultaten. 

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?