Direct een praktische verkooptraining boeken?


Verbeter je verkoopresultaten met onze verkooptraining

Als ondernemer droom je van succes. Je doet er alles aan om je bedrijf positief te laten opvallen. Er is altijd ruimte voor verbetering, en wij helpen je graag om voor meer omzet te zorgen. Na het volgen van onze verkooptraining weet je hoe je in beeld blijft bij je klant en hoe je de concurrent een stap voor bent. Door het cre?ren van een echte, waardevolle verbinding tussen jezelf en je klant zullen jouw verkoopresultaten sterk verbeteren.

Verkooptraining met heldere boodschap

Ben jij klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wanneer je de modules van onze unieke verkooptraining hebt gevolgd heb je alles in huis om van je onderneming een daverend succes te maken. Wij willen je inspireren en laten ervaren hoe leuk het is om te verkopen. Door helder in beeld te krijgen wie je klant is wordt het makkelijker om contact te leggen. Een goed gesprek is de beste basis voor die deal waar je van droomt. In onze verkooptraining leer je hoe je je boodschap het beste over kunt brengen. In heldere taal, zodat je meteen resultaat kunt boeken.

SMART verkooptraining

Natuurlijk wil je weten wat de concurrent doet. Tijdens onze verkooptraining analyseren we hun aanpak, zodat jij een unieke positie in je branche kunt innemen. Door onze jarenlange praktijkervaring in sales weten wij als geen ander wat het beste werkt. We laten daar graag ook jouw bedrijf van meeprofiteren. Door een SMART-plan op maat voor jou te maken liggen betere resultaten voor jouw bedrijf binnen handbereik. Wij inspireren jou graag zodat jij kunt zorgen voor tevreden klanten. We zetten je doelgroep in beweging met effectieve tools zodat jij unieke kansen kunt cre?ren voor je onderneming.

Een sterker netwerk

Onze verkooptraining is met name geschikt voor ondernemers en sales professionals die in MKB bedrijven tot ongeveer 50 medewerkers werkzaam zijn. Zij hebben namelijk veel meer taken dan alleen verkoop op hun bord en dan is verkoop al snel ‘iets wat er even bij moet’, met dan ook de tegenvallende omzetgroei resultaten. Wil jij ook leren hoe je je salesresultaten verbetert? Onze DRS methode is uniek en bijzonder, want je kunt het geleerde direct in je eigen praktijk toepassen. We helpen je met het opzetten van duidelijke doelen en de meest effectieve route om succes te bereiken. Je netwerk wordt waardevoller en sterker, je omzet groeit en je bedrijf staat mede dankzij onze verkooptraining als een huis.


Ontdek de DRS-methode