Volgend jaar je omzetdoelen wél halen?

Ontdek de kracht van een salesplan!

Gratis webinar speciaal voor zzp-ers, trainers en coaches – 1 dec 11:00 uur

Speciaal voor coaches en trainers

Ben je ZZP-er, coach of trainer en wil je in 2022 eindelijk wél die groei voor elkaar krijgen? 

  • Je ligt s ‘nachts te piekeren omdat die groei en omzet die je voor ogen hebt maar niet van de grond komt

  • Je besteedt veel geld, tijd en energie om dé methode te vinden om klanten binnen te halen, maar iedere keer zijn de resultaten teleurstellend

  • Je bent doodmoe van het leuren om klanten, zonder een gerichte aanpak

  • Je krijgt hoofdpijn als je denkt aan de omzet die je laat liggen, maar hebt geen idee wat je kan doen om daar verandering in te brengen

Kortom, je hebt behoefte aan focus. Aan een concreet stappenplan waardoor je precies weet wanneer je welke actie je moet nemen om je doelen te bereiken en meer winst binnen te halen.

Waar je als trainer/coach naar toe wilt

Stel je voor:

  • dat je een fundament hebt, waarmee je rust in je hoofd creëert en structureel omzet realiseert 

  • dat je precies weet wat je moet doen om een vaste stroom klanten aan te trekken

  • dat je nooit meer tijd verspilt aan ongerichte acties, maar gericht werkt aan die activiteiten waarvan je zeker weet dat ze je meer klanten en omzet op gaan leveren

  • dat je de ‘code kraakt’ voor het aantrekken van klanten, en daar plezier aan beleeft, omdat je een duidelijk systeem hebt dat bij je past.

Kom in beweging

Verkopen is voor veel ondernemers een ‘dingetje’. Iets wat sommigen vreemd genoeg ‘vies’ vinden. Toch is het een kernelement van je bedrijf. Je hebt een product of dienst waarmee je mensen wilt helpen. Dat kan niet zonder verkoop. 

Als je hetzelfde blijft doen, kan je niet verwachten dat je andere resultaten zult boeken. Tijd dus om met een gedegen plan van aanpak te komen. En daar helpen we je graag mee!

In dit waardevolle webinar leert salesexpert Jacco Bijker je  hoe je een salesplan maakt dat aansluit bij jouw bedrijf en doelstellingen, aan de hand van een gratis template dat je bij inschrijving ontvangt.

Die doelen ga je niet halen als je na deze training je plan in een map stopt en vergeet. Daarom geeft Ronald, die als gedragsexpert als geen ander weet hoe jij jezelf in beweging krijgt je bruikbare tips over hoe jij in actie komt om je doelen te bereiken.

Meld je aan!

Jacco Bijker

Sales Expert en eigenaar van Sales Engines. Leert zelfstandig professionals en MKB hoe ze op een persoonlijke manier verkopen op een wijze die bij ze past, waardoor ze meer klanten en dus meer omzet binnenhalen. Staat bekend om zijn praktijkgerichte en mensgerichte aanpak.

Ronald van Westering

Oprichter van 1FOCUS, met 25 jaar ervaring in consulting & training waarin hij kleine en grote bedrijven helpt hun belangrijkste doel te behalen door focus aan te brengen. Hij was Practice Leader bij FranklinCovey en co-auteur van De 4 Disciplines van Uitvoering, samen met Sean Covey.

Ik heb onlangs een sales strategie sessie gehad met Jacco en ben daar met ontzettend veel bruikbare tips en inzichten weggegaan. Naast de inhoud vond ik vooral de mensgerichte en praktische aanpak zeer plezierig.
Jeffrey Kromodipo
Eigenaar Staffing Agency
Na 1 jaar werken met 1FOCUS hadden we resultaten die ik in mijn carrière nog nooit gezien had!

Dit is onze manier van werken geworden.

Johan Doornenbal
CEO Lubagroep
Jacco heeft mij geholpen om mijn groei ambities en strategie om te zetten naar een concreet plan. Hij inspireerde mij met zijn enthousiasme, heldere vragen en goede ideeën. Hierdoor kon ik verder met de groei van mijn bedrijf.
Mark Haagsma
Directeur Hisq

Ja, ik weet genoeg!

Scroll naar top