Besteedt jouw team ook slechts 36% van hun tijd daadwerkelijk aan verkopen?

Vergroot de effectiviteit van je salesteam!

Gratis webinar speciaal voor salesleiders

Speciaal voor salesleiders

Als commercieel eindverantwoordelijke wil je samen met je team tot mooie resultaten komen. Maar ondanks alle energie die je erin stopt  komt die groei en omzet die je met je team voor ogen hebt maar niet van de grond.

 

Je voelt je gefrustreerd, de waan van de dag wint het toch elke keer weer van de doelen die je met je team nastreeft. Je besteedt veel geld en tijd aan het begeleiden van je team, om dé methode te vinden om te groeien, maar iedere keer zijn de resultaten teleurstellend.  

Kortom, DE EFFECTIVITEIT moet verbeteren. Een concrete aanpak waardoor je precies weet wanneer je welke actie je moet nemen om je doelen te bereiken en meer winst binnen te halen.

Waar je als salesmanager naar toe wilt

Stel je voor:

  • dat je een fundament hebt, waarmee je rust in je hoofd creëert en jouw team structureel werkt aan de juiste dingen  en daarmee omzet realiseert
  • dat de waan van de dag tot een minimum beperkt is en je de focus aangebracht hebt
  • dat je precies weet wat je moet doen om ervoor te zorgen dat je team meer verkoopgesprekken voert
  • dat jouw team de ‘code kraakt’ voor effectiever werken, en daar plezier aan beleeft zodat de klant hiervan profiteert.

Kom in beweging

Als je hetzelfde blijft doen, kan je niet verwachten dat je andere resultaten zult boeken. Tijd dus om met een gedegen aanpak te komen. En daar helpen we je graag mee!

 

In dit waardevolle webinar leert salesexpert Jacco Bijker je  wat de oorzaak/oorzaken kunnen zijn waarom jouw team minder effectief is en hoe je daar direct verbeteringen in kan aanbrengen. 

 

Van Ronald, die als gedragsexpert als geen ander weet hoe jij jezelf in beweging krijgt je bruikbare tips over hoe jij in actie komt om je doelen te bereiken.

Meld je aan!

Jacco Bijker

Sales Expert en eigenaar van Sales Engines. Helpt salesleiders en salesteams hoe ze meer verkoopresultaat kunnen realiseren door slimmer te werken, waardoor ze meer klanten en dus meer omzet binnenhalen. Staat bekend om zijn praktijkgerichte en mensgerichte aanpak.

Ronald van Westering

Oprichter van 1FOCUS, met 25 jaar ervaring in consulting & training waarin hij kleine en grote bedrijven helpt hun belangrijkste doel te behalen door focus aan te brengen. Hij was Practice Leader bij FranklinCovey en co-auteur van De 4 Disciplines van Uitvoering, samen met Sean Covey.

Ik heb onlangs een sales strategie sessie gehad met Jacco en ben daar met ontzettend veel bruikbare tips en inzichten weggegaan. Naast de inhoud vond ik vooral de mensgerichte en praktische aanpak zeer plezierig.
Jeffrey Kromodipo
Eigenaar Staffing Agency
Na 1 jaar werken met 1FOCUS hadden we resultaten die ik in mijn carrière nog nooit gezien had!

Dit is onze manier van werken geworden.

Johan Doornenbal
CEO Lubagroep
Jacco heeft mij geholpen om mijn groei ambities en strategie om te zetten naar een concreet plan. Hij inspireerde mij met zijn enthousiasme, heldere vragen en goede ideeën. Hierdoor kon ik verder met de groei van mijn bedrijf.
Mark Haagsma
Directeur Hisq

Ja, ik weet genoeg,
ik ben ik erbij!

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?