Nieuw: neem een abonnement op een verkoopadviseur!

Nieuw: neem een abonnement op een verkoopadviseur!

In ??n jaar tijd uw sales (organisatie) naar een hoger niveau! Wij werken tegen lage en inzichtelijke kosten.

Jacco Bijker SCPS?
Eigenaar SalesEngines


Als verkoopspecialist help ik MKB bedrijven bij het vinden en binden van meer (nieuwe) klanten. Ik ben gespecialiseerd in het genereren van new business en daarnaast het verbeteren of inrichten van het salesproces.

Naast de jaren werkervaring in diverse verkoopfuncties beschik ik over de titel SCPS? van de Sales & Marketing Executives International (SMEI). Daar heb ik een rugzak vol kennis opgedaan die ik elke dag weer toepas bij mijn klanten. Het grote voordeel van deze titel is dat ik moet blijven leren en ontwikkelen om deze titel te mogen blijven voeren. Ik spreek dan ook regelmatig met collega vakbroeders- en zusters om mijn sales & marketingkennis en vaardigheden te blijven verbeteren en toe te passen bij mijn klanten.

Ik werk succesvol samen met ondernemers van MKB bedrijven, gemiddeld tot 50 medewerkers. Zij zijn vaak verantwoordelijk voor diverse dagelijkse operationele taken en daardoor schiet gestructureerd werken aan verkoopactiviteiten er nog wel eens bij in. Elke dag werken zij met passie aan hun missie, net zoals ik dat doe. En dat schept een band.

Dit sales abonnement is speciaal ontwikkelt voor directeuren en ondernemers van MKB bedrijven, die willen groeien maar ervoor waken dat dit in het juiste tempo en op een gestructureerde wijze gebeurd. Het is dan ook vaak de perfecte opstap naar bijvoorbeeld aanname van een fulltime accountmanager.


In ??n jaar tijd uw verkoopresultaten- en organisatie naar een hoger niveau, tegen lage en inzichtelijke kosten.

Waarom?

Ondernemers hebben het druk. Druk met de operationele gang van zaken en het aansturen van personeel en lopende processen. Verkopen blijkt toch best lastig en gestructureerd werken aan het vinden en binden van nieuwe klanten schiet er vaak bij in. Begrijpelijk, maar daardoor mist u kansen.

Toch is het vinden en binden van nieuwe klanten en het realiseren van groeiende omzet een wederkerend agendapunt waar te weinig tijd & aandacht aan besteed wordt. Begrijpelijk en wellicht mist u daardoor kansen.

Een continue instroom van nieuwe klanten en groeiende omzet, klinkt u dat als muziek in de oren? Een perfect geolied verkoopproces waarmee grip op de output van uw verkoopinspanningen verzekerd is? Hoe prettig zou het zijn als u weet dat dat geborgd is en er door een expert continue aan gewerkt wordt?

Hoe?

Sales is een vak en mijn expertise. Dit samen met een portie know-how en passie zet ik in tijdens een -langlopend- traject waarbij ik verbeteringen doorvoer. Daarbij maak ik optimaal gebruik van de beschikbare sales (en ook) marketingmiddelen die specifiek toepasbaar zijn voor uw organisatie. Alle facetten die voor u van toepassing zijn binnen het totale salesproces. Periodiek nemen we de vooraf bepaalde doelen door om te bepalen of we op koers liggen. En omdat er geen meter loopt -het is immers een sales abonnement- focussen we ons alleen op de resultaten. Wel zo prettig.

Wat levert mij dat op?

Uw omzet groeit, het salesproces staat en is meetbaar, u verwelkomt nieuwe klanten en last but not least; de continu?teit van uw organisatie is geborgd doordat er structureel, blijvende verbeteringen zijn doorgevoerd. En dit alles tegen lage, inzichtelijke kosten.

Bakkie koffie doen?

Denkt u; ?Dat klinkt wel interessant!? Vul hieronder uw contactgegevens in voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Is een sales abonnement misschien een brug te ver maar wilt u wel aan de slag met het verbeteren van uw verkoopresultaten?? Boek dan geheel vrijblijvend een sales verbeter sessie. In twee uur bespreken we uw huidige versus uw gewenste situatie. Gratis!