KCF Credit Management

“Ik heb een aantal weken geleden een ochtend bij Jacco Bijker (SalesEngines) gezeten voor het begin van een verkooptraining. Ergens was ik blij dat het die ochtend klaar was, maar vooral niet omdat ik het niet interessant vond, sterker nog de informatie die ik kreeg was zo’n eyeopener, dat ik het allemaal even moest verwerken en op me in laten werken. En het belangrijkste wat ik alleen in die ochtend al merkte was dat het direct in de praktijk toe te passen is. En dat heb ik dan ook gedaan en met de eerste resultaten tot gevolg. Ik zie nu al uit naar de volgende training met Jacco. En wat prettig is aan de aanpak van Jacco is dat hij niet alleen die ochtend gebruikt om je te trainen, maar dat hij tussendoor ook eens even met je belt hoe het gaat, of je het geleerde in de praktijk tot resultaten kunt brengen en of hij je daarbij nog ergens bij kan ondersteunen. Fijn om met dit bedrijf zaken te doen.”

Martin Kombrink – directeur

Wiegerinck Groep BV

“Als Mobiliteitsbedrijf wilden we naast het bedienen van onze vele particuliere klanten ook ons toeleggen op de zakelijke markt. Jacco heeft ons geholpen met het ontwikkelen van een effectieve en succesvolle marktbenaderingsstrategie t.a.v. de zakelijke markt door zijn heldere en effici?nte aanpak. Dit resulteerde in goede bezoekafspraken met potenti?le klanten. Vervolgens heeft Jacco onze accountmanager getraind om deze bezoeken om te zetten in goede relaties met zakelijke klanten. Kortom; in woord en daad een salesprofessional die met het beoefenen van zijn vak ons verder geholpen heeft bij het realiseren van bovengenoemde doelstelling!”

Bart Wiegerinck – directeur

Pontifexx

“Jacco heeft op diverse gebieden rondom het commerci?le proces binnen Pontifexx zijn toegevoegde waarde verzilverd. Jacco heeft ons geholpen met harde telefonische acquisitie, online profilering, het optimaliseren van de salesfunnel en het inrichten van de structuur en systemen rondom de commercie. Qua persoonlijkheid blinkt Jacco uit in flexibiliteit, doorzettingsvermogen, veerkracht en een pragmatische houding. Kortom, een salesprofessional die zijn vak verstaat!”

Arjan ten Have – directeur

Hisq

“Jacco heeft mij geholpen om mijn groei ambities en strategie om te zetten naar SMART gedefinieerde doelen en dat vervolgens om te zetten naar een concreet plan. Hij inspireerde mij met zijn enthousiasme, heldere vragen en goede idee?n. Hierdoor ga ik vol energie aan de slag met de continuering en verdere groei van mijn bedrijf.”

Mark Haagsma – directeur

AgroTechniek Holland

“AgroTechniek Holland is de grootste, tweejaarlijkse, outdoor, nationale vakbeurs voor de landbouwsector. Jacco was als freelance salesprofessional vanuit SalesEngines onderdeel van ons salesteam en heeft naar tevredenheid en op succesvolle wijze bedrijven en organisaties benaderd om hen ervan te overtuigen deel te nemen. Hoewel de agrarische sector krimpt, heeft hij met het salesteam een groeiend aantal exposanten behaald en nationale media aandacht getrokken.”

 

Jan Gerard Cuperus – manager?

Wil jij aan de slag met het verbeteren van jouw verkoopresultaten?