info@salesengines.nl  0523 225 300

Wiegerinck Groep BV

“Als Mobiliteitsbedrijf wilden we naast het bedienen van onze vele particuliere klanten ook ons toeleggen op de zakelijke markt. Jacco heeft ons geholpen met het ontwikkelen van een effectieve en succesvolle marktbenaderingsstrategie t.a.v. de zakelijke markt door zijn heldere en efficiënte aanpak. Dit resulteerde in goede bezoekafspraken met potentiële klanten. Vervolgens heeft Jacco onze accountmanager getraind om deze bezoeken om te zetten in goede relaties met zakelijke klanten. Kortom; in woord en daad een salesprofessional die met het beoefenen van zijn vak ons verder geholpen heeft bij het realiseren van bovengenoemde doelstelling!”

Bart Wiegerinck – directeur

Pontifexx

“Jacco heeft op diverse gebieden rondom het commerciële proces binnen Pontifexx zijn toegevoegde waarde verzilverd. Jacco heeft ons geholpen met harde telefonische acquisitie, online profilering, het optimaliseren van de salesfunnel en het inrichten van de structuur en systemen rondom de commercie. Qua persoonlijkheid blinkt Jacco uit in flexibiliteit, doorzettingsvermogen, veerkracht en een pragmatische houding. Kortom, een salesprofessional die zijn vak verstaat!”

Arjan ten Have – directeur

Hisq

“Jacco heeft mij geholpen om mijn groei ambities en strategie om te zetten naar SMART gedefinieerde doelen en dat vervolgens om te zetten naar een concreet plan. Hij inspireerde mij met zijn enthousiasme, heldere vragen en goede ideeën. Hierdoor ga ik vol energie aan de slag met de continuering en verdere groei van mijn bedrijf.”

Mark Haagsma – directeur

AgroTechniek Holland

“AgroTechniek Holland is de grootste, tweejaarlijkse, outdoor, nationale vakbeurs voor de landbouwsector. Jacco was als freelance salesprofessional vanuit SalesEngines onderdeel van ons salesteam en heeft naar tevredenheid en op succesvolle wijze bedrijven en organisaties benaderd om hen ervan te overtuigen deel te nemen. Hoewel de agrarische sector krimpt, heeft hij met het salesteam een groeiend aantal exposanten behaald en nationale media aandacht getrokken.”

 

Jan Gerard Cuperus – manager 

Wil jij aan de slag met het verbeteren van jouw verkoopresultaten?