fbpx
info@salesengines.nl  0523 225 300
  • Opdrachtgever

    New Heroes
  • Periode

    2017
  • Categorie

New Heroes, opgericht door Jan Schouten, is dé specialist in online trainingen op het gebied van persoonlijke kracht, communicatie en leiderschap. SalesEngines is als reseller een samenwerkingsverband aangegaan met New Heroes.

New Heroes zorgt voor makkelijker werken én leven. Al de trainingen worden samengesteld door inhoudsexperts. New Heroes onderscheidt zich met het feit dat ze meer bieden dan een lap tekst of informatieve video’s. Er zijn twaalf leerelementen in iedere leerreis verwerkt, zoals verrijkte tekst, quizvragen, praktijkopdrachten en video-responsetraining.

De deelnemer staat zelf aan het roer en bepaalt wanneer, hoe en op welke manier hij aan de slag gaat. Dit kan 24 uur per dag, op smartphone, laptop, tablet of pc. De deelnemer heeft de mogelijkheid om te werken met een supporter, een persoon die hij vertrouwt en uitnodigt om feedback te geven. Dit kan bijvoorbeeld een leidinggevende, een collega, vriend of familielid zijn. Voor een vast, laag bedrag van 9,95 per maand krijgen abonnees onbeperkt toegang tot alle trainingen.

New Heroes heeft sinds februari 2017 het grootste deel van haar Nederlandstalige aanbod beschikbaar in het Engels. Je ziet dat het belang van vaardigheden ten opzichte van kennis toeneemt. Over de gehele wereld investeren organisaties meer dan ooit in de groei van soft skills, Engelstalige soft skill trainingen konden daardoor niet achterblijven bij New Heroes.

Bedrijfsabonnementen

New Heroes maakt online soft skills en leiderschapstrainingen bereikbaar voor iedereen. Dus ook voor bedrijven. Medewerkers zijn immers ‘het goud van de organisatie’. Geef je leiding aan een team of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor bedrijven? Neem dan contact met ons op.