info@salesengines.nl  0523 225 300
Verkoop & Marketing strategie en executie bij De Boer Heeg

De Boer Heeg BV is expert op het gebied van produceren, monteren, onderhouden en (op locatie) repareren van warmtewisselaars, tanks, drukvaten en apparaten van hooggelegeerd materiaal voor verschillende producenten in de (petro)chemie, food, olie & gas industrieën in Nederland en ver daarbuiten.

Omdat de ontwikkelingen in de markten van de klanten van de Boer en in haar eigen sector gecombineerd met de wens om op meer gestructureerde, professionele wijze verkoop en marketing activiteiten te ontplooien hebben zij besloten externe kennis en expertise in te schakelen op het gebied van sales & marketing.

De komende periode gaan wij de Boer ondersteunen met het ontwikkelen, uitvoeren en overdragen van een praktische, werkbare verkoop- en marketingstrategie. Het doel is een geïmplementeerde strategie die bijdraagt aan de continuïteit en groei van de Boer, waarbij de organisatie na verloop van tijd zelf de processen en middelen beheert om dit te realiseren. Om dit project mogelijk te maken is vanuit de SNN in combinatie met steun van Europees fonds voor Regionale Ontwikkeling subsidie verleend middels de zogenoemde KEI 2018 regeling. Dit betekent voor de Boer een kostenreductie van maar liefst 40%.