fbpx
info@salesengines.nl  0523 225 300
Acquisitie, marketing en verkoopproces optimalisatie Pontifexx

In de functie van freelance salesengineer ondersteunen wij Pontifexx op drie onderdelen:

1. Telefonische acquisitie
Sterke bezoekafspraken genereren voor management. Na een prospect selectie gericht per markt aan de slag om het management in gesprek te brengen met de wensklant. Daarbij wordt hoofdzakelijk de telefoon gebruikt maar ook LinkedIn en email marketing.
2. Marketing
Het ontwikkelen van content en materiaal ter ondersteuning aan de verkoopactiviteiten. Daarnaast de online vindbaarheid (seo) verbeteren om in contact te komen met de doelgroep.
3. Verkoop proces optimalisatie
Middels verkoopcoaching medewerkers helpen bij het verbeteren van hun commerciële vaardigheden. Ook het inrichten van het verkoopproces om met meer inzichten, gerichter en meetbaarder verkoop activiteiten en inspanningen te monitoren.

"Ik ben via LinkedIn in contact gekomen met Jacco. Ik was op zoek naar handvatten om mijn sales een boost te geven. Jacco heeft mij hierbij een aantal modules van zijn DRS methode toegereikt om mijn sales technieken bij te schaven. Ik heb hem leren kennen als een enthousiaste en praktijkgerichte man met een frisse kijk op sales! Een erg fijn persoon om mee te werken." - Rene Heidotting (Directeur OAMKB Drenthe)
"Jacco heeft op diverse gebieden rondom het commerciële proces binnen Pontifexx zijn toegevoegde waarde verzilverd. Jacco heeft ons geholpen met harde telefonische acquisitie, online profilering, het optimaliseren van de salesfunnel en het inrichten van de structuur en systemen rondom de commercie. Qua persoonlijkheid blinkt Jacco uit in flexibiliteit, doorzettingsvermogen, veerkracht en een pragmatische houding. Kortom, een salesprofessional die zijn vak verstaat! " - Arjan ten Have (Directeur Pontifexx)
"Jacco heeft mij geholpen om mijn groei ambities en strategie om te zetten naar SMART gedefinieerde doelen en dat vervolgens om te zetten naar een concreet plan. Hij inspireerde mij met zijn enthousiasme, heldere vragen en goede ideeën. Hierdoor ga ik vol energie aan de slag met de continuering en verdere groei van mijn bedrijf." - Mark Haagsma (Directeur Hisq)