Ontrafel de blackbox van jouw sales en genereer meer omzet

Gratis webinar speciaal voor salesleiders – 30 januari 11.00 u

Speciaal voor salesleiders

Als commercieel eindverantwoordelijke wil je groei. Maar niet alleen groei, ook grip op die groei. Een salesorganisatie bestaat uit mensen, middelen en processen en de optimale afstemming met de markt in relatie tot je verkoopstrategie is voor veel salesleiders een continue uitdaging. 

 

Om te monitoren of die afstemming optimaal is ben je inzicht nodig. Specifiek inzicht in proces, maar ook in data en het effect van gedrag (conversies). Daar komt bij dat het generen van inzicht meestal achteraf met veel inzet van finance tot stand komt. 

 

Kortom, er zitten nogal wat blackboxen in je salesorganisatie en dat frustreert omdat je vooruit wil.  

 

 

Waar je als salesmanager naar toe wilt

Stel je voor:

  • dat je zeker weet dat je salesproces naadloos aansluit bij het koopproces van de klant
  • een fundament hebt, waarmee je rust in je hoofd creëert en jouw team structureel werkt aan de juiste dingen en daarmee omzet realiseert
  • dat de waan van de dag beperkt is en je de focus aangebracht hebt
  • je CRM is zo ingericht dat het helpt om resultaat te boeken
  • dat je precies weet wat de essentie in elk verkoopgesprek is wat gevoerd wordt door je team en dat je daarop kan sturen
  • dat jouw team de ‘code kraakt’ voor effectiever werken, en daar plezier aan beleeft zodat de klant hiervan profiteert.

Kom in beweging

In dit waardevolle webinar bespreken Jacco van SalesEngines en Thomas van SalesNote:

  • welke vier cruciale blackboxen er zijn
  • de veel voorkomende problemen daarmee
  • waar jij mogelijk VERBORGEN omzet laat liggen
  • maar vooral, veel praktische tips hoe je meer grip krijgt op je salesorganisatie door o.a. inzet van Artificial Intelligence (AI) en andere mogelijkheden

Schrijf je in en zet de eerste stap naar het benutten van meer salespotentieel!

Meld je aan!

Jacco Bijker

Sales Expert en eigenaar van SalesEngines. Helpt salesleiders en salesteams hoe ze meer verkoopresultaat kunnen realiseren door slimmer te werken, waardoor ze meer klanten en dus meer omzet binnenhalen. Staat bekend om zijn praktijkgerichte en mensgerichte aanpak.

Thomas Neirynck

Thomas is de founder van SalesNote. Met SalesNote helpt hij reeds meer dan 10 jaar salesmanagers en salesteams bij het opzetten, digitaliseren en optimaliseren van winnende salesstrategieën. Nu heeft hij al deze ervaring gebundeld in een AI conversational coaching platform voor onder andere salesteams. 

De verkoop coaching heeft eraan bijgedragen dat onze accountmanager beter weet te verbinden met prospects door het verkoopgesprek op een prettige manier te leiden, wat de kwaliteit van het gesprek verhoogt.Daardoor is er meer focus en resultaat naar het doel toe, namelijk nieuwe klanten werven die bij ons passen.

J. Talen
CEO Portfinance
De verkoopstrategie van Thomas heeft onze sales bij GlasTech getransformeerd. Het AI platform automatiseert de best practices, wat de kwaliteit van onze gesprekken week na week verbetert. Als sales consultant ben ik onder de indruk van de resultaten en beveel ik zijn methoden sterk aan.

Referentie SalesNote
Evelien van Dijk
Glasstech Innovaties
De sales coaching door Jacco heeft er toe geleid dat de accountmanager veel meer plezier kreeg in koude acquisitie en hierdoor ook meer nuttige afspraken wist te realiseren. Jacco is een salescoach die goed inventariseert en geeft dat wat de accountmanager nodig heeft. In dit geval was het structuur en vaardigheden die onze accountmanager goed hebben geholpen.
Fernando Padmos
Directeur Poujoulat

Ja, ik weet genoeg,
30 januari 11:00u ben ik erbij!

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?